Rabu, 25 Mei 2011

MaCaM SiBuK JeR....

Salam semua...
Hari ni nak buat macam-macam...
nak p beli barang dapur...
nak p beli barang untuk kek Cust...

Malam plak nak siapkan filling coklat...
nak wat cupcake...
nak wat kek....
nak kemas barang - barang dapur...
sebelum terlupa nak basuh baju yang dah menimbun dalam mesin basuh...
nak masak apa lak ye malam ni...

macam - macam nampaknya yang nak dilakukan ari ni...
sampai la ari ahad ni...
tapi cam nak p tgk wayang lak ahad ni,...
maknanya kene susun apa yang dibuat....

Alhamdulillah, ada lagi rezeki yang mendatang....

tinggal dulu......

5 ulasan:

  1. seronoknya ada rumah sendiri!

    kte baru je dot rumah sewa.insyaAllah bulan6 ne masuk :)

    Review Official Videographer,Jom tengok video nikah saya!
    http://www.cikhelena.com/2012/05/review-ov-video-nikah-kita-dah-siapjom.html

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam